Анкета

Бихте ли се доверили на алтернативната медицина?

Кампания "Моември" 2014 в Хил клиник

Феноменът Спасовската пирамида

63-годишната Мария Пейчева е построила в двора си лечебна пирамида, за да се спаси от коварни болести, а сега вече е изцерила стотици болни.

Чудодейната “египетска” пирамида, намираща се в старозагорското село Спасово, лекува от смъртоносни болести. Или поне така твърдят пациенти, които медицината е отписала като безнадежни случаи.

Спасовската пирамида е умалено копие на световноизвестната Хеопсова и е висока над 2 метра, като в основата е широка 3,4 метра. Във вътрешността й са монтирани две легла на височина 70 см от пода.

Според физици точно там се намира сечението, в което се фокусират едновременно три вида енергия – биологична, земна и космическа. Именно те са в основата на мистичното лечение. Учените и до днес не са разгадали загадката на пирамидата, но никой не отрича въздействието им върху човека.

Макар че пирамидата няма славата на феномен, излекуваните в нея са стотици, твърдят местните хора. Някога Мария Пейчева построила уникалното съоръжение заради собствените си здравословни проблеми – страдала от шипове, дископатия и тежки форми на костни заболявания.
След осем безуспешни операции тя решила да опита с нестандартно лечение. Днес е забравила за лекари и се чувства перфектно. Сестра й имала тежък диабет, но след няколко сеанса в пирамидата се излекувала. 66-годишна жена с неизлечимо раково заболяване и много разсейки след оперативна намеса, след 7-часов престой в чудодейната пирамида, е излекувана.

“Това е чудо и се случва веднъж на един милиард”, ахнали докторите – след месец от раковите клетки нямало и следа. Предполага се, че необикновената сила на пирамидата действа на клетъчно ниво и няма нищо общо със самовнушението – излекувани са и хора, които не вярват.
Изследователите на феномена са доказали, че в пирамидата не виреят бактерии и микроорганизми, макар че и до днес не са разбрали защо. Друго чудо е спирането или изоставането на механични часовници, поставени под островърхия купол, а растенията могат да живеят без светлина и вода. Структурата на водната мулекула пък се променяла необяснимо.
Явно че и чудесата в Спасово ще останат неразгадани, като тези в пирамидите в Гиза на великата египетска цивилизация.

назад ...

От хапчета за отслабване се пълнее?!

Това е мечтата на всеки – да пие таблетки, с които да отслабва, без да прави нищо друго.

Но погрешните вярвания за хапчетата за отслабване в действителност може да накарат хората да напълняват, предупреждава ново проучване.

Хората, които вземат хапчета за отслабване, ядат повече от всякога, защото попадат в капана на мисълта, че лекарствата ще им помогнат да отслабнат, докато те ядат каквото си искат.

прочети повече ...

Как плодовете помагат на сърдечно болните хора

Нивата на оцеляване след сърдечен удар или инсулт могат да бъдат увеличени значително след пробив на британски учени.

Прост химикал, намиращ се в ягодите и ябълките, може да намали увреждането на сърцето в резултат на удар.

Екип лекари и биолози от Университета в Кеймбридж, мислят, че ако веществото се инжектира след пристъп, то може да намали дългосрочното увреждане на жизнено важни органи. Пробивът, публикувана в списание Nature, идва след като екипът открил механизма, чрез който се увреждат органите след инфаркт или инсулт.

прочети повече ...

АРХИВ

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Ноември

Август

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии