Анкета

Бихте ли се доверили на алтернативната медицина?

Феноменът Спасовската пирамида

63-годишната Мария Пейчева е построила в двора си лечебна пирамида, за да се спаси от коварни болести, а сега вече е изцерила стотици болни.

Чудодейната “египетска” пирамида, намираща се в старозагорското село Спасово, лекува от смъртоносни болести. Или поне така твърдят пациенти, които медицината е отписала като безнадежни случаи.

Спасовската пирамида е умалено копие на световноизвестната Хеопсова и е висока над 2 метра, като в основата е широка 3,4 метра. Във вътрешността й са монтирани две легла на височина 70 см от пода.

Според физици точно там се намира сечението, в което се фокусират едновременно три вида енергия – биологична, земна и космическа. Именно те са в основата на мистичното лечение. Учените и до днес не са разгадали загадката на пирамидата, но никой не отрича въздействието им върху човека.

Макар че пирамидата няма славата на феномен, излекуваните в нея са стотици, твърдят местните хора. Някога Мария Пейчева построила уникалното съоръжение заради собствените си здравословни проблеми – страдала от шипове, дископатия и тежки форми на костни заболявания.
След осем безуспешни операции тя решила да опита с нестандартно лечение. Днес е забравила за лекари и се чувства перфектно. Сестра й имала тежък диабет, но след няколко сеанса в пирамидата се излекувала. 66-годишна жена с неизлечимо раково заболяване и много разсейки след оперативна намеса, след 7-часов престой в чудодейната пирамида, е излекувана.

“Това е чудо и се случва веднъж на един милиард”, ахнали докторите – след месец от раковите клетки нямало и следа. Предполага се, че необикновената сила на пирамидата действа на клетъчно ниво и няма нищо общо със самовнушението – излекувани са и хора, които не вярват.
Изследователите на феномена са доказали, че в пирамидата не виреят бактерии и микроорганизми, макар че и до днес не са разбрали защо. Друго чудо е спирането или изоставането на механични часовници, поставени под островърхия купол, а растенията могат да живеят без светлина и вода. Структурата на водната мулекула пък се променяла необяснимо.
Явно че и чудесата в Спасово ще останат неразгадани, като тези в пирамидите в Гиза на великата египетска цивилизация.

назад ...

Миниатюрен имплант ще измести нуждата от очила завинаги

Учените са разработили нова техника, която може да елиминира нуждата от очила за четене завинаги.

Операцията включва поставянето на малък имплант - известен като "Raindrop" (капка дъжд) - под роговицата, който решава проблеми със зрението, свързани с процеса на стареене.

Специалистите се надяват, че безболезнената процедура ще излекува състоянието, известно като пресбиопия, което намалява способността ни да се фокусираме върху близки обекти когато остареем. То е често срещано сред хората над 40-годишна възраст и е една от основните причини да ни се налага до ползваме очила за четене.

прочети повече ...

Създадено е революционно лечение на остеопороза

Малък имплант, който прави костите по-силни, може да революционизира лечението на остеопороза.

Експерименталното устройството работи като принуждава мускулите, които са прикрепени към отслабените кости, за да се свиват за кратко на всеки 30 секунди. Когато мускулите са многократно активирани по този начин, те изглежда стимулират растежа на нова костна тъкан в околността.

Когато учени от университета в Ливърпул тествали импланта върху плъхове, те установили, че след един месец има повишаване на костната плътност с до 30 процента. Устройството може да бъде на разположение за употреба на хората до най-малко две или три години.

прочети повече ...

АРХИВ

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Ноември

Август

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии