Анкета

Бихте ли се доверили на алтернативната медицина?

Феноменът Спасовската пирамида

63-годишната Мария Пейчева е построила в двора си лечебна пирамида, за да се спаси от коварни болести, а сега вече е изцерила стотици болни.

Чудодейната “египетска” пирамида, намираща се в старозагорското село Спасово, лекува от смъртоносни болести. Или поне така твърдят пациенти, които медицината е отписала като безнадежни случаи.

Спасовската пирамида е умалено копие на световноизвестната Хеопсова и е висока над 2 метра, като в основата е широка 3,4 метра. Във вътрешността й са монтирани две легла на височина 70 см от пода.

Според физици точно там се намира сечението, в което се фокусират едновременно три вида енергия – биологична, земна и космическа. Именно те са в основата на мистичното лечение. Учените и до днес не са разгадали загадката на пирамидата, но никой не отрича въздействието им върху човека.

Макар че пирамидата няма славата на феномен, излекуваните в нея са стотици, твърдят местните хора. Някога Мария Пейчева построила уникалното съоръжение заради собствените си здравословни проблеми – страдала от шипове, дископатия и тежки форми на костни заболявания.
След осем безуспешни операции тя решила да опита с нестандартно лечение. Днес е забравила за лекари и се чувства перфектно. Сестра й имала тежък диабет, но след няколко сеанса в пирамидата се излекувала. 66-годишна жена с неизлечимо раково заболяване и много разсейки след оперативна намеса, след 7-часов престой в чудодейната пирамида, е излекувана.

“Това е чудо и се случва веднъж на един милиард”, ахнали докторите – след месец от раковите клетки нямало и следа. Предполага се, че необикновената сила на пирамидата действа на клетъчно ниво и няма нищо общо със самовнушението – излекувани са и хора, които не вярват.
Изследователите на феномена са доказали, че в пирамидата не виреят бактерии и микроорганизми, макар че и до днес не са разбрали защо. Друго чудо е спирането или изоставането на механични часовници, поставени под островърхия купол, а растенията могат да живеят без светлина и вода. Структурата на водната мулекула пък се променяла необяснимо.
Явно че и чудесата в Спасово ще останат неразгадани, като тези в пирамидите в Гиза на великата египетска цивилизация.

назад ...

Нов крем премахва стриите

Революционен крем, направен от силикон, претендира, че намалява драстично грозни белези и стрии за по-малко от месец.

Remescar, който действа чрез покриване на белега или стриите с тънък, невидим слой от силикон, се твърди, че намалява появата на кожни проблеми с 50 на сто.

Слоят защитава най-горния слой на кожата със собствена "микро-среда", която запечатва влагата и стимулира производството на колаген, който подобрява възстановяването на кожата. Продуктът има и бета глюкан, естествено срещащ се растения екстракт, който има доказан защитен и хидратиращ ефект върху рани, както и мощни слънцезащитни филтри.

прочети повече ...

Интернет помага на възрастните хора да се преборят с деменцията

Сърфирането в интернет и изпращането на имейли могат да предотвратят загуба на паметта в напреднала възраст, твърдят учени.

Осемгодишно проучване на почти 6500 британци на възраст от 50 до 90 установи, че мозъчната дейност на тези, които редовно използват интернет, намалява по-бавно, отколкото при тези, които не го правят. Въпреки че те имат най-голяма полза от интернет, възрастните хора е най-малко вероятно да имат интернет, отколкото всяка друга възрастова група.

прочети повече ...

АРХИВ

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Ноември

Август

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии