Анкета

Бихте ли се доверили на алтернативната медицина?

Инфекциите на пикочните пътища - най-често причинени от бактерии

Инфекциите на пикочните пътища са придружавани с често уриниране, болки в пикочния мехур и повишена температура, дори и болки когато не се уринира и представляват сериозен здравословен проблем.

При пациентите има често и силно желание за уриниране, но се отделя много малко количество урина, която обикновено с неприятна миризма, мътна и белезникава.

Инфекциите на пикочните пътища са най-често причинени от бактерии, които обикновено присъстват в дебелото черво. Ако попаднат в пикочните пътища, тези бактерии могат да предизвикат инфекция.

Поради вида и местоположението на уретрата при жените, има по-голяма възможност за развитие на такива инфекции, отколкото при мъжете.

Най-честа причина за упоритите инфекции на пикочните пътища е бактерията Esherichia coli. Терапията е антибиотична, но с частичен успех при лечението на тези инфекции.

Esherichia coli, както и други бактерии, най-често причиняващи уроинфекции, проявяват способност да мутират и да се закрепват за стените на пикочните пътища. Това е предпоставка за поява на следваща инфекция.

Нещата се усложняват и от това, че при по-продължителна антибиотична терапия или често използване на антибиотици се подтиска и унищожава и част от нормалната флора, водещо до вагинални инфекции и дисбактериоза.

Ето защо, по-препоръчително е да се използват естествени продукти, които не нарушават баланса на бактериалната флора и намаляват възможността за повторна поява на инфекцията.

Натуроплекс е напълно натурален продукт, който ефикасно облекчава симптомите на инфекция на пикочните пътища, елиминира Esherichia coli и други причинители за появата на инфекции, но без да нарушава нормалната флора.

Той предотвратява свързването на Esherichia coli за стените на пикочните пътища, отстранява този слой от уринарния тракт, който е заразен с бактерии и по този начин премахва микроорганизмите, които са недостъпни за антибиотичното действие. Също така увеличава отделянето на урина и така ускорява премахването на причинителите на инфекцията и токсините от тялото.

Натуроплекс предотвратява повтарянето на инфекцията с Esherichia coli и е 10 пъти по-ефективен в сравнение със стандартната терапия с антибиотици. Освен това засилва имунната система, повишава естествената способност да се преодолее инфекцията и действа противовъзпалително, като по този начин ускорява възстановяването и намалява продължителността на симптомите.

Симптомите на инфекцията са редуцирани само след първите седем дни на лечение, а урокултурата става отрицателна за 7-15 дни от лечението. Този продукт няма странични ефекти и може да се приема самостоятелно, но и едновременно с антибиотици, за да предотврати повтарянето на инфекцията.

назад ...

Революционна инжекция може да изтрие спомените за зависимостта от наркотици

Изследователите са създали радикално ново експериментално лекарство, което може да изтрие спомените, свързани с пристрастяването. Твърдят, че то може да се използва един ден за елиминиране на "призраците" на наркотичната зависимост.

Зависимите често се борят със спомените, които ги изкушават да се върнат към наркотиците, дори месеци или години след като са преборили зависимостта.

Изследователският институт Скрипс казва за откритието си, че то ги приближава до създаването на нова терапия на базата на селективно изтриване на тези опасни и упорити спомени.

прочети повече ...

Възможно ли революционна нова ваксина да предотврати ХИВ?

Експериментална ваксина напълно предотвратява заразяване с ХИВ у половината от маймуните, на които е дадена.

На маймуните била дадена ваксината и след това те били изложени на високи дози от агресивния вирус, който е еквивалентен на ХИВ при хора. Резултатите са толкова положителни, че те амбицирали компанията Johnson & Johnson да започне да изпитва ваксината при хора.

Международното клиническо изпитване е в ход и в него участват 400 здрави доброволци от САЩ, Източна Африка, Южна Африка и Тайланд.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии